وبلاگ

هل اکبر ملکه ادویه‌ها

اگر تابحال هل اکبر بنفش هند را نخوردید، طعم و عطر هل واقعی رو نچشیدید .
هند سرزمین هل و اکبر امپراطور پادشاه آن است.
این کمپانی از معروف‌ترین و خوش نام‌ترین‌ها در زمینه تولید و فروش هل سبز و هل بنفش اکبر معروف ترین هل در جهان است.
این کمپانی بر اساس سایز دانه هل سبز خود تقسیم بندی چهارگانه‌ای را برای محصولاتش در نظر گرفته است که یکی از بهترین و محبوب ترین این دسته‌ها هل بنفش بوده ،که همان هل سبز اکبر است، و این هل بنفش به علت درشت بودن اندازه و تخم‌های بیشتر درون دانه‌ها هم عطر و بوی بیشتری به نسبت اندازه‌های کوچکتر خود دارد و هم طعم مزه بهتری.
هل سبز ناساب دارای رایحه ای بسیار خوش بو و معطر است و طبع این گیاه گرم و تر است .

 در جست و جوی هل بنفش یا هل سبز اکبر

هل سبز اکبر را در سطح شهر و بازار و با نام هل بنفش می توانید به راحتی پیدا کنید. این هل در بسته بندی های ۱۰۰ گرمی تا ۵ کیلوگرمی در فروشگاه ریزه قابل خریداری است.

خواص هل سبز ناساب :

  • کاهش دهنده فشار خون
  • جلوگیری از سرطان ها
  • خوشبو کننده نفس
    عطر و طعمی که در هل وجود دارد به واسطه وجود روغن عصاره ای است، و روغن عصاره ی هل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده در آدامس ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • درمان سکسکه
    چند غلاف هل را در آب بجوشانید و میل کنید .
  • درمان گلو درد
    هل و دارچین را می توانید با هم در آب بجوشانید و برای کنترل گلو درد هر روز صبح این آب را غرغره کنید.
  • تقویت میل جنسی
  • بهبود تهوع و استفراغ
    درمان احساس تهوع و استفراغ مفید است .
  • هل سبز برای درمان انواع مختلف بیماری ها از اختلالات معده تا بیماری های ریوی قابل استفاده است.
  • ضد افسردگی
  • درمان اختلالات ادراری
    هل برای درمان بیماری ها و عفونت های دستگاه ادراری مانند التهاب مثانه، نفریت و سوزاک مورد استفاده بوده است.
  • جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش
  • بهبود گردش خون
    از جمله : درمان نشانه های آسم ، برونشیت
  • سم زدایی
    سوخت و ساز بدن ، جلوگیری از پیری
  • درمان بیماری های تنفسی
  • رفع بیماری های دهان و دندان

توجه :

مقدار مصرف هل سبز نباید از یک مثقال بیشتر شود .

افرادی که گرم مزاج هستند ، یبوست ، زخم معده دارند بهتر است مقداری کم از هل سبز استفاده کنند .

مصرف زیاد هل سبز برای روده ها مضر است ، برای رفع این اشکال آن را باید با کتیرا خورد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.