وبلاگ

فواید عجیب هل

هل این گیاه ریزه میزه معطر که معجزه های زیادی داره که در این مقاله میخواهیم باهم بررسیشون کنیم .
اکثر استفاده از هل جذاب برای پخت و پز بخصوص درست کردن شله زرد و دیگچه و حلواست ،یعنی هروقت عطر هل بپیچه توی هرخونه ای یعنی تو آشپزخونه داره ازاین غذاها طبخ میشه.

از استفاده اون داخل چای که دیگه نگم واستون اینقدر خوشمزه و خوش عطر میشه که خیلی از تولیدکننده های دنیا چای و دمنوش های هل دار رو تولید کردند تا راحتتر مردم استفاده کنند.

فواید هل:

هل داتا گرم است .

دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می كنند.

هل اشتها را تحریك می كند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.

جلوگیری از تشكیل خلط در گلو است.

هل همچنین كلیه ها را تقویت می كند و گفته می شود برای درمان شب ادراری كودكان مفید است.

تقویت كنده قلب و بدن است.

 بادشكن بوده و گاز معده و روده را از بدن خارج می سازد.

دانه هل تقویت كننده معده، ضدنفخ و بادشكن است؛ در ضمن به هضم غذا هم كمك می كند.

از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می كنند.

برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می شود مقداری دم كرده هل مصرف كنید.

مصرف هل برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز توصیه می شود.

ادرار آور است.

قاعدگی را باز می کند.

زخم های دهان را برطرف می كند، بدین منظور دم كرده هل را در دهان قرقره كنید.

برای تسكین درد گوش ، گرد هل را در گوش بریزید.

تب را پایین می آورد.

معالج سرماخوردگی است.

برای تسكین درد روماتیسم مفید است.

ضد مسمومیت است.

برای رفع بیماری های چشم مفید است.

بر طرف كننده خستگی می‌باشد.

تقویت كننده حافظه است.

برای سنگ كیسه صفرا مفید می‌باشد.

شادی آور است.

برای نقرس مفید می‌باشد.

مكیدن هل بوی بد دهان را از بین می‌برد.

مضرات هل:

مصرف زياد هل در افرادي كه طبيعت گرم دارند مضر است.

كسانی كه یبوست دارند كمتر مصرف كنند.

كسانی كه فشار خون یا زخم معده دارند نباید در خوردن آن زیاده روی كنند.

مصرف زیاد آن هم تپش قلب را افزایش می دهد و هم برای بیماری های روده و ریه مفید نیست.

برای بیماری‌های سوزاك و سیفیلیس و عفونت های ادراری بانوان حامله مضر می‌باشد.

كسانی كه ورم پروستات دارند كم مصرف كنند.

مقدر مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است . برای رفع این اشکال آنرا باید با کتیرا خورد .

توجه کنید که مقدار مصرف باید از یک مثقال بیشتر نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.