گردو یکی از مقویترین انواع مغزهاست و مصرف آن باعث درمان بسیاری از بیماریها خواهد شد. گردو هم به صورت خام و هم بو داده و نمکی یا نمک موجود است.
این خوراکی پرخاصیت حاوی منگنز، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین B ۶ و آهن است.گردو، میوه تک دانهای که از درخت گردو رشد کرده و منبع مفیدی از چربی، فیبر و پروتئین است.
طبیعت گردو، گرم و خشک است و میوه ای گرد با دو پوسته است که پوسته خارجی آن سبز رنگ بوده و به مرور خشک شده و از بین میرود.
پوسته بعدی آن، سفت، چوبی و قهوه ای رنگ است که پس از شکستن، مغز سفید یا زرد رنگ داخل آن را استفاده میکنند.
برای گرفتن نتیجه از خواص گردو، بهتر است روزانه ۴۵ گرم از آنرا مصرف نمایید.
خواص شگفت انگیز درمانی گردو برای ۲۰ بیماری
- کاهش کلسترول خون
- افزایش قابلیت ارتجاعی رگها
- درمان بیماریهای قلبی و محافظت از قلب
- تقویت هوش
- کمک به بهبود تنگی نفس
- پیشگیری از ورم مفاصل
- مفید دردرمان اگزما و به وجود آمدن لکههای قرمز رنگ در پوست)
- ضد سرطان
- حاوی آنتی اکسیدان
- افزایش قدرت سیستم ایمنی
- جلوگیری از لخته شدن خون
- تنظیم فشار خون
- تنظیم قند خون
- جلوگیری ازفراموشی و آلزایمر
- جلوگیری از تشکیل سنگ کیسه صفرا
- محافظت از استخوان
- روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان میکند.
- درمان بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در کودکان.
- برای داشتن خواب آرام
- تنظیم کارکرد بدن
عوارض مصرف بیش از حد گردو :
به دلیل وجود روغن فراوان در گردو، استفاده به صورت مداوم از آن موجب بروز حساسیت میشود.
مبتلایان به حساسیت نسبت به آجیل از مصرف گردو به دلیل بروز کهیر و مشکلات پوستی پرهیز کنند.
استفاده فراوان از این میوه موجب اسهال میشود. متخصصان مدعی هستند که مصرف ۱۴ عدد گردو یک وعده به شمار میآید.